GroenLinks organiseert bijeenkomst voor sympathisanten in Leudal

Afgelopen Tweede Kamerverkiezingen stemden bijna duizend inwoners van de gemeente Leudal op GroenLinks. Op basis van deze bemoedigende uitslag organiseert GroenLinks op maandag 24 april een bijeenkomst voor leden, kiezers en sympathisanten in Horn. Het doel van de avond is te onderzoeken op welke wijze GroenLinks in de toekomst mee kan doen in de lokale politiek.

De bijeenkomst vindt plaats in Hotel de Abdij (Kerkpad 5, Horn) en begint om 19:30. Uitgenodigd zijn leden van GroenLinks in Leudal, kiezers en sympathisanten. Tijdens de avond wordt ondermeer teruggeblikt op de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen. Daarnaast wordt besproken op welke wijze GroenLinks invloed kan hebben in de gemeente Leudal. Momenteel maakt de gemeente Leudal deel uit van de GroenLinks-afdeling Roermond e.o..

Toine Wuts, bestuurslid van de afdeling GroenLinks e.o.: “Tijdens de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen stemden bijna duizend inwoners van Leudal op GroenLinks. Er is dus potentie voor groene en linkse politiek. Leden, kiezers en sympathisanten van GroenLinks nodigen we uit om te onderzoeken op welke manier GroenLinks het beste kan zorgen voor verandering in Leudal."

Aanmelden voor de bijeenkomst is niet noodzakelijk. Voor vragen kunt u contact opnemen met dhr. Toine Wuts via a.wuts@kpnplanet.nl.