Nieuws

GroenLinks wil Prikkelarme Kermis

GroenLinks Roermond heeft het College van B&W gevraagd om te onderzoeken of het mogelijk is om vanaf 2019 enkele prikkelarme uren voor te schrijven. GroenLinks vindt het namelijk belangrijk dat iedereen, dus ook mensen met een (lichamelijke of psychische) beperking, met autisme of met bijvoorbeeld epilepsie van de kermis kunnen genieten.

Lees verder

Profielschets Kandidaat Provinciale Statenverkiezingen 2019

Mocht je je kandidaat willen stellen voor de Provinciale Statenverkiezingen 2019, dan vind je hier de volledige profielschets. Indien je nog geen lid bent van GroenLinks, meld je dan snel aan. Kandidaten kunnen tot 3 juni een motivatiebrief en c.v. insturen via het e-mailadres: bestuurgll@gmail.comAmbieer je het lijsttrekkerschap of een verkiesbare plek op de lijst, vermeld dit dan in je brief.
 

Lees verder

Conclusie informatieronde gepresenteerd

Maandag 9 april bracht informateur Marianne Smitsmans (GroenLinks) verslag uit van de door haar gevoerde gesprekken met alle Roermondse partijen. De fractie van GroenLinks is maandagvond nadat het rapport aan de verschillende partijen en de media is aangeboden, door de informateur bijgepraat. De fractieleden zijn tevreden over de gebleken mogelijkheid om de ingezette verandering voort te zetten.

Lees verder

Pagina's