Nieuws

Profielschets Kandidaat Provinciale Statenverkiezingen 2019

Mocht je je kandidaat willen stellen voor de Provinciale Statenverkiezingen 2019, dan vind je hier de volledige profielschets. Indien je nog geen lid bent van GroenLinks, meld je dan snel aan. Kandidaten kunnen tot 3 juni een motivatiebrief en c.v. insturen via het e-mailadres: bestuurgll@gmail.comAmbieer je het lijsttrekkerschap of een verkiesbare plek op de lijst, vermeld dit dan in je brief.
 

Lees verder

Conclusie informatieronde gepresenteerd

Maandag 9 april bracht informateur Marianne Smitsmans (GroenLinks) verslag uit van de door haar gevoerde gesprekken met alle Roermondse partijen. De fractie van GroenLinks is maandagvond nadat het rapport aan de verschillende partijen en de media is aangeboden, door de informateur bijgepraat. De fractieleden zijn tevreden over de gebleken mogelijkheid om de ingezette verandering voort te zetten.

Lees verder

Afscheid Cees Moison & Max Tollenaar

Dinsdag 27 maart nam Roermond afscheid van de gemeenteraad. Diverse raadsleden worden op donderdag 29 maart herbenoemd, verschillende anderen keren niet meer terug. Bij GroenLinks Roermond hebben Cees Moison en Max Tollenaar aangegeven niet terug te keren in de raad.

Lees verder

Kiezers bedankt!

GroenLinks Roermond kan terugkijken op zeer succesvolle gemeenteraadsverkiezingen. Op basis van de voorlopige uitslag gaat GroenLinks van 4 naar 7 zetels. Daarmee komt de partij in Roermond op plek 2. Uiteraard een resultaat waar we heel blij mee zijn.

Lees verder

Pagina's