Voer campagne!

Alle seinen staan op groen: GroenLinks staat er goed voor in de peilingen, de ledenaantallen stijgen en er melden zich meer en meer vrijwilligers. Dit wordt onze grootste en meest innovatieve campagne ooit. We gaan zoveel mogelijk mensen bij de campagne te betrekken. We gaan met meer vrijwilligers dan ooit deze campagne voeren.

Help jij ons mee om een historisch resultaat te boeken? Word dan actief voor onze verkiezingscampagne! Dat kan ook als je weinig tijd hebt. Neem contact op met Max Tollenaar, onze campagneleider. Houd onze agenda goed in de gaten voor alle activiteiten.

Dit kun je doen:

Deur-aan-deur-campagne
Langs de deuren gaan is de meest effectieve en stiekem ook de leukste vorm van campagnevoeren. We gaan samen met andere GroenLinksers en duidelijke instructies. Interesse? Geef je op via de link!

Help met flyeren!

We zoeken héél veel nieuwe flyeraars/flyeressen: een ongelofelijk belangrijke functie in de campagne! Lijkt moeilijk. Is makkelijk en leuk! Interesse? Geef je dan op via de link!

Hang een poster op!
Je kunt een bescheide bijdragen aan onze campagne leveren door een poster achter je raam te plakken. Klik op het kopje voor meer informatie. Doe je mee? Interesse? Stuur een e-mail naar onze campagneleider.

Weinig tijd?

Ook met weinig tijd kun je ons enorm helpen.

  1. Volg ons op twitter
  2. Like ons op facebook
  3. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  4. Werf een lid
  5. Nodig je vrienden uit onze facebook-pagina te liken
  6. Retweet onze tweets